Bublina píše:Já mám s mystery hunterem prostě problém... já a mystery hunter - to je prostě blbost

Marek-26 píše:Bublina píše:Já mám s mystery hunterem prostě problém... já a mystery hunter - to je prostě blbost
Hodně piš, aby se ti hodnost změnila
Bublina píše:Marek-26 píše:Bublina píše:Já mám s mystery hunterem prostě problém... já a mystery hunter - to je prostě blbost
Jojo- na Geomystery huntera, to pak bude taky davat smysl...
Sent from my iPhone using Tapatalk

Marek-26 píše:Bublina píše:Marek-26 píše:[quote="Bublina"]Já mám s mystery hunterem prostě problém... já a mystery hunter - to je prostě blbost
Jojo- na Geomystery huntera, to pak bude taky davat smysl...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Máro gratulace k novému titulu

jakouback píše::haha:Máro gratulace k novému titulu
![]()
ten je![]()
Bublina píše:jakouback píše::haha:Máro gratulace k novému titulu
![]()
ten je![]()
asi padnu smichy:-D
Odesláno z mého IdeaTab A3000-H pomocí Tapatalk

Marek-26 píše:No počkej, za chvíli se k němu také dopracuješ a bude z tebe šedivej dědek
jakouback píše:Marek-26 píše:No počkej, za chvíli se k němu také dopracuješ a bude z tebe šedivej dědek
ještě bych to možná změnil z "vedení" na "mluvčí"![]()

Marek-26 píše:No jestli mě v práci nezablokují, tak tisícovku do konce roku dám

Askarinka píše:Teda Maro ty jsi ale spamer:-D
Tapatalkuji

Marek-26 píše:Přesně taknejsem žádný honipost
jakouback píše:Marek-26 píše:Přesně taknejsem žádný honipost
Asi Máro radši nepotřebuji vědět, co tak honíš....![]()
![]()
![]()
![]()

prazskychytrak píše:Dovolte mi představit vám novou hodnost netopýra, pro našeho člena DTU500![]()
Nejdříve jsem hledal nějaký obrázek netopýra visícího hlavou dolů, ale pak jsem našel ještě o něco výstižnější obrázekVěřím, že bude tuto speciální hodnost nosit hrdě jako vzpomínku na své akrobatické kousky
![]()

mimozakon píše:na to nezabudneme asi nikto z nas kto boli pritomni.. :] a hlavne ti, ktori podujatie zorgranizovali, ze? Na dalsej takej kravine asi budem vyzadovat podpisany reverz od rodicov

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník