jamipazu píše:Nekdy je lepsi zaplatit a dal se nedohadovat. Rendo donluv cenu, prispeju znova.
Sent from my iPhone using Tapatalk

dekameronnn píše:Ja bych mu ani tu tisicovku nedaval ... neco sice zaplatil na domenu, ale zase to se mu vratilo na Cwgckach a kdyz si zmenil to to cislo uctu (navic bez toho aby neco rekl) . Tak mu tam od nas taky nekdo neco poslal, ne?
Jinak kolik on na tom stravil casu? Web je defakto ze sablony ... a forum delal od zacatku Rendy ...
díky mé lenosti odesláno díky Tapatalk ...

a můžeme se plně pustit do příprav spolku/os, výroby cwg a dalších věcí 

prazskychytrak píše:Chtel jsem napsat neco v podobnem stylu, ale spadnul mi pri odesilani net, ale kuba to napsal perfektokaždopádně kdo bude chtít přispět, bude to velmi vítáno na pokrytí dalších případných nákladů a účet je v tématu věnovaném příspěvků, pak doplním i na web
bohužel nemůžu poslat odkaz, tapatalkuju
a nebo klasika osobně
Tapatalkuju...
prazskychytrak píše:Účet uvedu i zde: 2200643819/6210
Do zprávy pro příjemce pište i svůj nick, aby bylo komu poděkovat

prazskychytrak píše:Tak abych vás poinformoval o novinkách v tomhle směru
- Dneska jsem zaplatil za převod domény a prodloužení, takže ta už je v podstatě naše, jen se to u nich převedetakže výroba cwg s geoprahou padá pouze na naši hlavu
- Dostal jsem také plná práva k facebooku od choseho, takže kdo se tam tomu chce věnovat, dejte mi email a já vám předám práva k psaní příspěvků(a je dost možný, že si vás rovnou přidám do přátel
)
- Heslo na profil na gc.com můžu taky podle potřeby zaslat, pokud například bude někdo chtít udělat výjezdní zásedání pod hlavičkou geoprahy nebo jiné eventy![]()
![]()
Toť vše...samé dobré zprávy, jak se sluší a patří
![]()

hlavně teď díky jamipazu, která poslala štědrých 500 korun zlatých, děkujeme!
a jsem stokrát rád, že už máme vše vyřešeno a nemáme s ním žádné závazky. Dokonce i moderátoři na žumpě by s ním nechtěli mít nic společného prazskychytrak píše:co myslíš "pro nás"?
a jedna zlá zpráva, ten valibuk na mě sice převedl i hosting, už i ten máme pod palcem, ale převedl mi ho nezaplacenej těsně před expiracítakže ty poslední platby, co jste mu poslali, tak z toho zaplatil jen doménu
to z něj ty peníze ještě vylámu, když už teď nemá jak hrozit
ale každopádně doména a hosting zaplacen
hlavně teď díky jamipazu, která poslala štědrých 500 korun zlatých, děkujeme!
![]()
![]()
a jsem stokrát rád, že už máme vše vyřešeno a nemáme s ním žádné závazky. Dokonce i moderátoři na žumpě by s ním nechtěli mít nic společného
a vlastně nejn jamipazu, ale všem díky za příspěvky 

raddino píše:Dorazil ti i prispevek ode me?
Odesláno z mého Nexus 5 pomocí Tapatalk
prazskychytrak píše:Tak abych vás poinformoval o novinkách v tomhle směru
- Dneska jsem zaplatil za převod domény a prodloužení, takže ta už je v podstatě naše, jen se to u nich převedetakže výroba cwg s geoprahou padá pouze na naši hlavu
- Dostal jsem také plná práva k facebooku od choseho, takže kdo se tam tomu chce věnovat, dejte mi email a já vám předám práva k psaní příspěvků(a je dost možný, že si vás rovnou přidám do přátel
)
- Heslo na profil na gc.com můžu taky podle potřeby zaslat, pokud například bude někdo chtít udělat výjezdní zásedání pod hlavičkou geoprahy nebo jiné eventy![]()
![]()
Toť vše...samé dobré zprávy, jak se sluší a patří
![]()

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků