cicipan píše:Ja dostala 3 instrukce (rady) v nedeli a jedna z nich byla, ze mam poslat tyto informace, ale vedet, ze ten kdo radil, sam neposlaltak bych si to tak k srdci nebrala a poslala az pozdeji

fcbtomas píše:cicipan píše:Ja dostala 3 instrukce (rady) v nedeli a jedna z nich byla, ze mam poslat tyto informace, ale vedet, ze ten kdo radil, sam neposlaltak bych si to tak k srdci nebrala a poslala az pozdeji
Ty jedna, já to napsal sám mezi prvníma.![]()
Nám hodně keší a světu mír.

cicipan píše:Jo jo presne tak ze prej ho maji psat novackove a pry na 3stranky a minimalne 1584 slov:-) ale pokud by nekdo jiny chtel milerada mu tuto poctu prenecham:-)

jakouback píše:cicipan píše:Jo jo presne tak ze prej ho maji psat novackove a pry na 3stranky a minimalne 1584 slov:-) ale pokud by nekdo jiny chtel milerada mu tuto poctu prenecham:-)
hmm tak to by pak byl asi nejdelší článek co by tu byl![]()
![]()
ale tak pokud se ti chce do psaní, nikdo ti nebrání, i kdyby to bylo kratší

Marek-26 píše:jakouback píše:cicipan píše:Jo jo presne tak ze prej ho maji psat novackove a pry na 3stranky a minimalne 1584 slov:-) ale pokud by nekdo jiny chtel milerada mu tuto poctu prenecham:-)
hmm tak to by pak byl asi nejdelší článek co by tu byl![]()
![]()
ale tak pokud se ti chce do psaní, nikdo ti nebrání, i kdyby to bylo kratší
Css např. moje Hostivařské podzemí má skoro 5 tisíc znaků (včetně mezer). A krupka má 7622 znaků včetně mezer.

Marek-26 píše:jakouback píše:mno já to taky sepsal, jako že bych se všem představil jako nováček zde i tak celkově, ale taky jsem ztroskotal na tom že nemám "normální" foto
Podívej se na mé fotapřipadají ti normální?

Marek-26 píše:Hmm tak slov jen 1300 :-/ moc rychle čtu a píšuneměl bych u toho pracovat
a nebo bych neměl diskutovat tady a raději pracovat?
když já vám nevím ...
jakouback píše:Marek-26 píše:jakouback píše:mno já to taky sepsal, jako že bych se všem představil jako nováček zde i tak celkově, ale taky jsem ztroskotal na tom že nemám "normální" foto
Podívej se na mé fotapřipadají ti normální?
tak jsem konečně našel aspoň trošku "normální foto" na použití toto,
a proto je článek hotov![]()
![]()
![]()
ale jen 600 slovMarek-26 píše:Hmm tak slov jen 1300 :-/ moc rychle čtu a píšuneměl bych u toho pracovat
a nebo bych neměl diskutovat tady a raději pracovat?
když já vám nevím ...
heh jsem si vzpoměl.. co můžeš udělat dnes, odlož na zítřek a dneska máš volno![]()

jakouback píše:heh jsem si vzpoměl.. co můžeš udělat dnes, odlož na zítřek a dneska máš volno![]()

Askarinka píše:Miláčku a máš svolení autora fotografií aby jsi je mohl publikovat?

ufemezumik píše:Tak jsem teda taky něco sepsala...cokoliv je lepší, než se učit

prazskychytrak píše:Máme tu další článeček!![]()
![]()
http://www.geopraha.eu/ja-a-geocaching-slanecek/
Kdo bude další?

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků