Caravel založil téma: Kdo je pro oživení Geoprahy?
Hezká otázka, pár lidí souhlasí, ale jak ji oživit?
Mě napadlo založit takové příbuzné téma: Jak ji vlastně chceme oživit?
Proto jsem založil toto téma, do kterého bych navrhoval dávat jakékoli nápady, které by pomohly s oživením.
Tady jsou moje první nápady, co by nemusely být zas tak k zahození:
1) Navrhuji vytisknout letáčky, že se Geopraha snaží oživit svoji geočinnost a jestli by se chtěli předat noví členové. Tyto letáčky by se klidně dali rozdávat na eventech, které se v Praze pořádají týdně mraky. Vždycky se najdou nějací samotáři, kteří hledají společnost a rádi se přidají.
Letáčky mohu klidně ve větším množství vytisknout.
2) Caravel vymyšlí nějaké akce, aby se někam opět vyráželo za dobrodružstvím.
Co takhle, kdyby se každý ze zájemců o oživení ujal nějakého okruhu? (např. T5 - stromovky, T5 - kanálovky, standardní odlov alespoň jednou týdně po Praze, hospoda, pořádání eventů pod hlavičkou geoprahy - vymýšlení témat eventů, výjezdy Geoprahy, společně na Spartu či jiné podřadné týmy
Znáte jak to je: Když někdo s něčím přijde, že by se mohlo udělat, tak se jen odpoví: tak to to udělej. Ale proč by to nemohl zaštiťovat někdo, kdo by měl tento okruh již standardně ve správě? Samozřejmě za podpory toho, kdo to vymyslel (aby nedošlo třeba k tomuto: Tys mi to ukradl!!!).
Já bych si klidně mohl vzít třeba T5 - kanálovky nebo eventy, popř. standardní odlov (když bych měl čas).
Těch nápadů si myslím, že by mohlo být mraky...tak sem s nimi.

Nejdřív se ujistěte, jestli jsem měla kafe.