MiroslavRouta píše:Něco pro srbaka a nelas. Z vás dvou at si hádá kdo chce. Ostatní samozřejmě mohou SZ.

MiroslavRouta píše:Datum asi nevim, ja si originaly nenechavam, ale je to okres Praha Zapad.
srbak píše:MiroslavRouta píše:Datum asi nevim, ja si originaly nenechavam, ale je to okres Praha Zapad.
To je Rodina v Dobřichovicích že?Teda ty si vybíráš docela kontroverzní kombinaci
Každopádně máš pravdu! 

MiroslavRouta píše:srbak píše:MiroslavRouta píše:Datum asi nevim, ja si originaly nenechavam, ale je to okres Praha Zapad.
To je Rodina v Dobřichovicích že?Teda ty si vybíráš docela kontroverzní kombinaci
No jo, to mě ani nenapadlo, ale docela kontroverzní to vlastně je...Každopádně máš pravdu!
MiroslavRouta píše:srbak píše:MiroslavRouta píše:Datum asi nevim, ja si originaly nenechavam, ale je to okres Praha Zapad.
No jo, to mě ani nenapadlo, ale docela kontroverzní to vlastně je...Každopádně máš pravdu!

raddino píše:Podle sytosti razitka bych tipoval, ze jsem to lovil uz pred rokem ci vice. Byl jsem tam sam, coz mi to moc neusnadnuje, nebot vetsinou chodim sam. Kes mi nic nerika, ale hneda budova v pozadi mi pripomina jednu na Kavich horach kousek od mych HC.

raddino píše:Hrabe Bernard z Bulle. Ale bez napovedy bych to nedal. Hezke pripomenuti, diky

prazskychytrak píše:Tak to tady trochu oživíme

MiroslavRouta píše:Taky trochu přispěju, fotek mám pro účel poznávačky již nahromaděných habaděj, tak to sem začnu pomalu postupně sázet. Tentokrát něco pro lakeeeho a morojeda.

morojed píše:MiroslavRouta píše:Taky trochu přispěju, fotek mám pro účel poznávačky již nahromaděných habaděj, tak to sem začnu pomalu postupně sázet. Tentokrát něco pro lakeeeho a morojeda.
Premyslim, kdy by to mohlo byt. Byl jsem tam s Jemsterrem, to bude alespon 2,5 roku zpatky. Neni to nekde na Butovicich?

MiroslavRouta píše:Zdarila oprava, je to tak!

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník