prazskychytrak píše:Tak je to Rio Boticco, ono u obou není nic vidět, u obou jsem byl se stejnou partouskejta klidně zapůjčím
ale mám pocit, že zrovna v téhle kanálovce bylo na zemi trochu toho bordelu, tak aby byl k něčemu
MiroslavRouta píše:Tak také přispěji svou troškou do mlýna. Tak co ufemezumiku?

ufemezumik píše:MiroslavRouta píše:Tak také přispěji svou troškou do mlýna. Tak co ufemezumiku?
Hmm, že by Holešovický přístav?

prazskychytrak píše:chorchoj píše:...
Tak schválně, co tohle
prazskychytrak píše:chorchoj píše:...
Tak schválně, co tohle

chorchoj píše:prazskychytrak píše:chorchoj píše:...
Tak schválně, co tohle
Tak to vazne netusim, to jsi me Rendo dostal. Asi jsem lovil za tmy...
Jak to, ze nemas EXIF, co to mas za divnej fotak
Bublina píše::-D Já říkala, že dát chorchojovi poznej místo je pěkná sviňárna![]()

ufemezumik píše:Bublina píše::-D Já říkala, že dát chorchojovi poznej místo je pěkná sviňárna![]()
Poslední dva měsíce, na jakoukoliv kešku jdu, chorchoj je napsanej předemnou.to bych se ufotila k smrti.
(tapatalk)
Bublina píše:ufemezumik píše:Bublina píše::-D Já říkala, že dát chorchojovi poznej místo je pěkná sviňárna![]()
Poslední dva měsíce, na jakoukoliv kešku jdu, chorchoj je napsanej předemnou.to bych se ufotila k smrti.
(tapatalk)
Právě my se o tom bavili s Morojedíčkem - otevřu listing - chorchoj, otevřu keš, chorchoj... Že mu to nafptímeale Rendy byl teda rychlejší

prazskychytrak píše:

prazskychytrak píše:Petřín nalevo od dolní stanice lanovkyivo:

prazskychytrak píše:Petřín nalevo od dolní stanice lanovky

Bublina píše:ufemezumik píše:Bublina píše::-D Já říkala, že dát chorchojovi poznej místo je pěkná sviňárna![]()
(tapatalk)
Právě my se o tom bavili s Morojedíčkem - otevřu listing - chorchoj, otevřu keš, chorchoj... Že mu to nafptímeale Rendy byl teda rychlejší

morojed píše:Bublina píše:ufemezumik píše:[quote="Bublina"]:-D Já říkala, že dát chorchojovi poznej místo je pěkná sviňárna![]()
(tapatalk)
[/quote]
ufemezumik píše:Taky jedno přidám.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník