cicipan píše:DrD by bylo fajn, ale vzhledem k tomu že to nestačí hrát jednou za měsíc tak je otázka zda se sejdeme i víckrát.
Odesláno z mého Nexus 5X pomocí Tapatalk
Caravel76 píše:No to je zase paráda. Ten může teď a ten zas onehdy a všichni dohromady nemůžou nikdy.
Takže to chce pevnou ruku a žádnou demokracii. Začneme v sobotu 28.1. (čas si určete sami)
dohodneme pravidla, pokecáme co a jak a upečeme postavy. Prvního ve středu se vrhnem
do jeskyně (platí, že můžu jen od čtyř do max půl osmý) a pak se uvidí. Morojedíček ten jeden
víkend snad zvládne a pro ostatní to doufám problém nebude.
Tak dejte vědět, kdo všechno bude hrát. Já beru tlupu 3-6 postav, víc se blbě kočíruje
a byl bych nucený vás násilím (skrytým teleportem) rozdělit.
Caravel76 píše:Tak mám tak trochu problém. Prohledal jsem dnes každou domácí skrýš
a jediné, co pak spatřilo světlo světa jsou příručky pána jeskyně pro pokročilé
a pro experty, spousty map různých světů, hrady, plány pro boje celých armád,
ale vůbec nic pro začátečníky. Začínám si matně vzpomínat, že jsem vše kdysi
půjčil jedné bývalé kolegyni a tudíž je vše nenávratně pryč.
Takže vyhlašuju poplach a potřebuju pravidla pro začátečníky včetně příručky pížeje.
Jinak jsme v pr... A taky potřebuju trochu času na tvorbu jeskyně, což zabere dost času.
cicipan píše:Tak pravidla a příručka by byla do kdy ji mam vyzvednout?
Caravel76 píše:cicipan píše:Tak pravidla a příručka by byla do kdy ji mam vyzvednout?
Tak me by se to hodilo do nedele, at na tom muzu zacit delat, jinak zacnem hrat az v unoru.
Odeslano mobilem, pancto nesedim u compu cely den.
Caravel76 píše:cicipan píše:Tak pravidla a příručka by byla do kdy ji mam vyzvednout?
Tak me by se to hodilo do nedele, at na tom muzu zacit delat, jinak zacnem hrat az v unoru.
Odeslano mobilem, pancto nesedim u compu cely den.
cicipan píše:Já bych chtěla být prosím zloděj
A ty papírové pravidla tedy přinesu až pak
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník