AdMari píše:No tak... Vino taky neni pivo... A ja bych rada si dala nekdy i sklenku...
prazskychytrak píše:Takže témata sloučit nebo tamto smáznout?
Tapatalkuji..
jakouback píše:do prvních teplejších jarních dní?
dekameronnn píše:Ano, bublino???
Bublina píše:dekameronnn píše:Ano, bublino???
Jsem myslela, že nás napínáš stejně, jako se v pivním vlákně hospoda domlouvá až ve středu a ne, žes na to zapomněl
dekameronnn píše:Bublina píše:dekameronnn píše:Ano, bublino???
Jsem myslela, že nás napínáš stejně, jako se v pivním vlákně hospoda domlouvá až ve středu a ne, žes na to zapomněl
Neznamena, ze kdyz to neorganizuju ja, ze nemuzete jit beze me ... dnes nemuzu a proto jsem nic neplanoval
morojed píše:Nedame nekdy take vinarnu? treba tu Taxoftovu?
Caravel76 píše:morojed píše:Nedame nekdy take vinarnu? treba tu Taxoftovu?
Teda nevím, jestli to ode mě nebude znít jako vtip, ale vínko mám moc rád a rozhodně bych někam na něj zašel. Ostatně i teď, když tohle píšu, tak zrovna popíjím vynikající cabernet z vinice bratrů Galových. Ale jedině v nepivní týden, na pivní středu mi nešahejte!
morojed píše:Caravel76 píše:morojed píše:Nedame nekdy take vinarnu? treba tu Taxoftovu?
Teda nevím, jestli to ode mě nebude znít jako vtip, ale vínko mám moc rád a rozhodně bych někam na něj zašel. Ostatně i teď, když tohle píšu, tak zrovna popíjím vynikající cabernet z vinice bratrů Galových. Ale jedině v nepivní týden, na pivní středu mi nešahejte!
Samozrejme,ze nepivni tyden...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník