morojed píše:Event Sotous ma narozeniny!!! Asi prijdu[SMILING FACE WITH OPEN MOUTH]
dekameronnn píše:morojed píše:Event Sotous ma narozeniny!!! Asi prijdu[SMILING FACE WITH OPEN MOUTH]
Nema to s kym oslavit, tak si udelal event
MiroslavRouta píše:dekameronnn píše:morojed píše:Event Sotous ma narozeniny!!! Asi prijdu[SMILING FACE WITH OPEN MOUTH]
Nema to s kym oslavit, tak si udelal event
To bylo hnusny...
AdMari píše:No taak. Neni to prvni event, venovany oslavam narozenin. Jen to mlady jeste neumi hezky zabalit do neceho zajimavejsiho, jako je setkani pod konem, zbytky cukrovi, nebo prijdte mne zamavat pted odletem apod...
Jacka píše:Dekameron: Někdo se třeba o svou radost rád podělí s ostatními! Kdybys radši místo blbejch poznámek opatřil dárek a šel mu popřát! Ale flašku nenos, aby tě neobvinili z kažení nezletilejch!
Šotouš píše:Dekameron: Bylo to hnusny, ale upřímný. Flasku klidně prines, ale nealko sampana nebo kofoly PS: ne, neurazil jsem se.
Šotouš píše:Dekameron: Bylo to hnusny, ale upřímný. Flasku klidně prines, ale nealko sampana nebo kofoly PS: ne, neurazil jsem se.
Slanecek píše:Šotouš píše:Dekameron: Bylo to hnusny, ale upřímný. Flasku klidně prines, ale nealko sampana nebo kofoly PS: ne, neurazil jsem se.
Taky proc, vid. Priznejme si, kdo z nas to se svym eventem dotahl do sekce Zajimave akce v Praze a okoli.
Jinak i ja jsem vykoristovana zlymi kapitalisty, co mi pomahaji platit slozenky, takze ti musi stacit jen: Vsechno nejlepsi, hodne zdravi, stesti a kesek.
AdMari píše:Ahojte, nemel by tady nekdo zajem vyzkouset si PoleDance?
Je takova moznost v sobotu 24.10.
Abysme tady nespamili, tak kdo by mel zajem ozvete se mi...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník