MiroslavRouta píše:Tak havne, kdyz prijdes
Caravel76 píše:ufemezumik píše:A nedáme někdy hospodu soukromě? Ráda vás uvidím, bez bodu skoro radši, na pivních eventech se uplně necítim.
No já jsem pro, ale všichni máme v živé paměti, jakým fiaskem dopadly poslední dva pokusy se sejít na pokec někde v hospodě. Teda krom těch vánoc na Vidoulích. Ale jak říkám, jsem pro. Takže nějaké návrhy?
ufemezumik píše:Caravel76 píše:ufemezumik píše:A nedáme někdy hospodu soukromě? Ráda vás uvidím, bez bodu skoro radši, na pivních eventech se uplně necítim.
No já jsem pro, ale všichni máme v živé paměti, jakým fiaskem dopadly poslední dva pokusy se sejít na pokec někde v hospodě. Teda krom těch vánoc na Vidoulích. Ale jak říkám, jsem pro. Takže nějaké návrhy?
Když hodíme nějaký termín v říjnu, který se bude hodit většině a bude to takhle dopředu, tak by to mohlo klapnout, ne?
Bublina píše:No a jak jsme na tom s dny v týdnu? Já nemůžu aktuálně úterky, plus ještě nevím, jaký den budu mít od října jazykovku (nevybrala jsem si ještě kurz)
Caravel76 píše:A co takhle středa 27.9.? Druhý den volno, žádný deskovky (teda alespoň doufám) a je to trochu dopředu i když ne moc.
Taky odjizdim pryc ...ufemezumik píše:Caravel76 píše:A co takhle středa 27.9.? Druhý den volno, žádný deskovky (teda alespoň doufám) a je to trochu dopředu i když ne moc.
No, my odjíždíme pryč už středu večer, takže za mě bohužel.
Caravel76 píše:Tak pak buď jiný den v týdnu, nebo až středa 18.10.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník